Sunday, September 13, 2009

AKU FOLLOW SAPER?

Selepas mandi dan Subuh (gajah) (sojukkk tol la pagi nih...ujan di sini mujur ari ni cuti), aku wat la keje2 umah sket bg cukup syarat. Td tak bangun sahur sebb kul 2 am dh makan nasik goreng. Sapu2 umah sket, baju dh basuh, lipat(?) nanti laaa....maleh. Pastu tgk dapur sumer dh diclearkan mlm td lagipun buka umah umi so dapur marbeles tak sepah2.

Pastu....? Nak wat haper ek? Ada hati nak pegi opis tp En. Anuar pukul 430 baru tido, takde maknanya aku nak kejutkan dia. Bertuah la kannn...tu la kekdahnya kalau sendiri takleh drive. Padan muka haku!

Pastu aku pun masuk bilik pertapaan aku...hishhhhh aku sebenarnya nak ngelak duk depan pc ni. Tapi kannn..tau jer la alasan pertama ialah nak baca paper online (tp sampai la ni aku tak baca paper..asik ngan FB jerk).

Aku pun menggelidah la blog nih. Aku tgk2 balik blog2 yg aku follow. Aku terperasan beberapa perkara. Blogger2 yg aku follow ialah :

1. Gambo kat profile diorg bukan gambar sendiri - gmbar mcm2 la cthnya gambar itik, otroman, ketam, tangan, kasut, kartun mende ntah...

2. Gambo2 tu plak tak melambangkan mereka itu lelaki atau pompuan...

3. Nama diorg plak mesti pelik - sekali lg tak melambangkan diorg ni lelaki atau perempuan...

Tu je la yg ketara... Ntah la setting kapla hotak aku ni camner ek. Taste aku camtu ker? Ntahhhh....

Pasni aku nak cari blogger yg guna profile pic ini plak >>>>>>


Naper? Ntah sukati aku la. Korang tau ni ikan aper? Ni la ikan puyu....sila gugel utk maklumat2 lain yer. Haruan tasek aku dh jumpa.

Kepada blogger berkaitan ngan puyu sila tinggalkan komen kat sini.

PEACE - edisi mengarut hari Ahad yg sojukkkk....



10 comments:

Tijah said...

ahkakkkk jugak yg tepek gamba sindri kannnn?

oranglidi said...

wa ke?

Boneka tak sakit said...

tu maksud ye ko follow tak adenga tersembuyi! hahahah agi pown dah kahwen so hati pown dah tutup kut nak add yg hensem2

tapi aku ensem! ko dah tertipo! muhahaha..

apa2 aku merepek2 nie..

owh tu puyu..

Kasawari said...

saya salah seorang yg baru memfollow dgn gambo bukan gambo sendiri.. he he..

Kasawari said...

eh lupa plak.. nama kasawari melambangkan Burung!! ha ha

Firol said...

hemmmm....firol = gagak dalam baldi

malas letak gamabr sendiri...suke dalam misteri seperti gagak menyorok dalam baldi

azuan said...

aku pun tak pakai gamba sendiri..
malu..ish3 haha

imHepPie said...

hohh..cam keterasaan je neh..haha

green said...

ape2pun thanx sbb follow sy..huhu~

gerbera said...

haha..eventho kamu bukan follower saya. Tapi terasa jugak pasal tak letak gambar Blythe Doll. Gerbera itu bunga :)