Tuesday, September 22, 2009

Laporan Cuti Raya

Semua orang mesti nak cerita pasal raya kannn?

Aku malas nak join the club. Cuma aku nak maklumkan;

KL hujan jer petang2...kadang2 Subuh pun hujan
Petrol station sumer dijaga oleh warganegara asing termasuk cashier
Kedai mamak bukak kedai tomyam tutup
7Eleven bukak cam biasa
Kedai2 yg orang boikot (kununn) spt McD, KFC bukak belaka 24 jam lagi (sama la cam 7Eleven)
Shopping mall hypermarket bukak jugak aku leh main nyorok2 lagi dalam tu
Panggung wayang line clear kalau nak buat wayang
Tol lane tunai pun cam smart tag...berdebushhhh laju jer
Warganegara Bangladesh & Indonesia penuh kat surau/masjid masa solat raya (takde pun nak sweeping2)

Sekian terima kasih

3 comments:

Abg Din said...

Antara perkara yg kita semua tak peka...sebab sibuk beraya di kampung....

bungacahaya said...

Yerrr... tu la saya ngan ikhlas melaporkan sbb raya kat KL kan. Huhuhuh..

F A R Y N said...

best apa raya KL..syokkk