Saturday, September 5, 2009

KISAH BAJU KURUNG

Ini kisah kedua utk hari ni. Aku merayau-rayau di blog orang lain. Dan ada satu blog ni, aku mmg suka. Aku antara silent reader dia. Di saat kita masih cari baju raya last minute nih, aku terbaca post dia. Boleh baca kat sini.

Makna kata... Aku pun tengok la balik baju-baju kurung aku yang bersusun dalam almari tu. Tengok2...belek2...selak2... Heheheheheh...baju kurung ka baju kurang?

3 comments:

Boneka tak sakit said...

aku serius igt aku tadi yg best sgt tu! huh!! haha..

sha89 said...

wahhh~

secara jujur ni 1st time aku tau asal usul baju kurung n kenapa nme die 'baju kurung'...


fuhh...menyesal aku sbb x pndai hargai maksud disebalik baju kurung~

aku pun jarang pkai bju kurung kecuali time raya...

hmm...mmg best entry kat blog tu~

thnks bunga sbb kongsi psl topic ni :)

Shahrul (Nama Sebenar) said...

kak Bunga cahaya:

erks.
tak tahu la plak asal usulnya begitu.
best la website tu.
tapi bukan blogspot.
takboleh nak polo.
hohoho.