Friday, January 8, 2010





Disebabkan aku tak berjiwa nyanyian...maka dalam seminggu ni aku terpaksa mengabaikan suara2 nyanyian En. Anuar menghafal lagu yg tersenarai utk ujibakat tu (1 lagu Jamal & 1 lagu Sudirman). Dan terpaksa juga sentiasa memikirkan jawapan bila dia tanya - " tawun ni abang nk g audition boley?"...adussss...

Suara dia nk kata tak sedap...kira okey la. Lebih sedap la dari beberapa artis2 AF yg sedia ada (wahhh...). Nk kata sedap sangat, tak la jugak. Tp masalahnya...umurnyer yg udah terlewat tu...camne ek? Market kat Malaysia ni tak sesuwai la cik abang ooiii. Setakat buang masa g audition watpe kan?

So kepada anda yg rasa anda masih muda...suara sedap...pegi lah audition mulai esok. Biar panjang2 sikit barisan tu supaya my husband batalkan hasrat dia. Seba baik dia tak suka beratur panjang2....hehehehehe...



4 comments:

sI tEDI said...

minat nyanyi2 ek?
aku nyanyi katak ingat aku panggil die

white rose said...

hikhik...akak bg je dia pluang...bile dia dh mule beratur nti, bru dia tau btapa lamanye menunggu...

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Hurm tua sangat ker cek abe tue nak try? =p Gudluck~

adiwarnatasya said...

Jue suka menyanyi gak:)