Wednesday, January 6, 2010

%43*(^@(nY%3190^%432(*(*7567$@#@!&*(^

Tgk citer Cuci Cuci Services TV2 (yer...kadang2 kita perlu tinggalkan AXN dan AFC). Ok la citer tu...tak folo dari awal pun.

Sebelum tu aku tgk TV3... Aduan Rakyat dihoskan oleh Karam Singh Walia. Citer pasal sisa toksik kat Klang (bosan dah kes ni). Pastu kes baru gak...pelacur warga India kat Jalan Masjid India (sesuwaiii ek?). MO diorg...pakai sari ala2 Madhuri Dixit dlam Dev Das pastu duk tepi jalan kat deret2 kedai kain tu. Calling2 atau usha2, naik hotel bajet kat2 situ gak. RM50 utk semua skali (ni aku tak paham sgt; aku kan suci). Bila kena tangkap - alasan standard - masalah kewangan (ni dh jadi cam alasan worlwide plak ek). Ok....salah saper? Ntah. Bukan aku yg tentukan ye.

Pastu budak yang jd suspek pembunuhan satu famili kat Bukit Rokan tu dh kena tangkap. Dh sampai KL pun dia. Kena tangkap kat LRT Masjid Jamek serang polis plak.Khabarnya ada sikit mental (sorry kalau saya salah), sebab duit dan barang2 tak diusik pun. Takziah pada keluarga.

Sosilawati Lawiyah bikin hot lagi....hehehehehe...sian ek...ada rupa, ada duit, tapi kecoh mende tak patut.

Ex-wife abang Akil Hay nk kawen dahhh....dapat boipren umur 23 thn kooooo....dasat gitewww...tak mo kalah kan?

Ekspress Sani bersungguh upgrade sistem kerja diorg. Baguzzz...baguzzz...aku nk try naik bas ni nanti.

Bos dh nak balik tak lama lagi.

Sekian terima kasih.

6 comments:

Rasaksa Mini said...

hahahaha. mcam huzz dr URTV lak. hahaha.

Kancilbiru said...

hye...tumpang parking...hehe...

ni recap citer apa nih? yg penting maizawati kawin budak 23 tahun.. mak totap laku!~~

Sal Sani said...

Huh... lawo ke Sosilawati tuh... tuh mekap free je sbb dia tokey mekap

ibusinga said...

hehehehe..
sungguh cacamarba...
macammacamada..

white rose said...

hakhak...mcm URTV plak akak nih...siap ade laporan...

anyway, nice blog...black...hahaha...

salam perkenalan...

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Pergh Blog taraf Mangga~ =p Panasss zass~ Eyt kamu dak UPM ker?