Monday, January 4, 2010

TAHUN BARU EKKKKKK???????

Intro 2010 macam biasa je bg aku. Sebab semua org dh wat entry thn baru, aku tak kuasa la nak menambah lagi. Serupa cam semua org buat entry Selamat Hari Raya; buat apa aku nk nyemak-nyemak buat gak kan?

Okey...hari ni mula keje 2010. Sama jer aku rasa. Punch in, breakfast, bukak paper online, check e-mel, konon2 buat keje sket2, FB banyak2, blog lebih kurang, lunch masuk lambat, Zohor kul 330 pm, tgk tv online tetiba nak punch kul 5. Okehhh....sama jer kan? Dari zaman ade COLA, takde COLA...ade COLA balik...pastu COLA up lagi....tuuuu je la keje aku. Abis aku nak tulis pasal ape ek? Takkan nak tulis pasal meningkatkan motivasi, tambahkan produktiviti, mesra pelanggan, kuatkan jatidiri...Cam menipu jer ek? Nipu di siang hari!

Aku ingat tahun ni aku nak belajar merompak, seludup barang, pecah keta, curik tulang ngan lebih efisien, cara guna M16, beli pistol sebijik, packing ice, wat dapur...malah jual orang. Kata orang, jual orang la perniagaan paling untung. Tapi aku rasa aku nk try kumpul gula la...sorok kat umah. Sehari 3 kilo, 30 hari 90 kilo. Pastu jual balik, sekilo 4 hengget setengah....wakakakaka....mau ka tara mau?! Aku rasa lebih seronok dari - sila ulang perenggan atas -

So, amacam? Aku camtu la...korang? Tak ek? Sukati korang lerrr... Hepi New Year!!!!!

Wakakakakakakakakakakaka....................









ADIOSSSS!!!!!!!!!!!

3 comments:

sI tEDI said...

erk!

positif.. positif!!

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Jom carik bank sesame! =p

bungacahaya said...

Korang tau bank yg sesuwaiiii?