Thursday, November 25, 2010

MAHA 2010


Oh mesti korang pelik nape aku excited plak nak citer pasal MAHA 2010. Akan bermula 26 November 2010 hingga 5 Disember 2010 di TAPAK MAEPS, Serdang atau lebih tepat lagi di MARDI Serdang.

Antara sebab aku excited pasal MAHA ini ialah :

Entahhhhhh????????


Tapi best wooooooo...betolll tak tipu. Asyik g shopping complex je. Sekali-sekala layan lah tempat gini plak.

Advice : 1. Jgn pakai high heel ok. 2. Datang awal2 pagi boleyyy...? 3. Bawak air mineral sendiri. Kalau tak at the end ko akan spend dekat RM50 utk air jer. 4. Bwak tisu atau towel kecik (lebih baik towel). 5. Bawak kameraaaaaa.....................

Babai. Selamat BerMAHA. Sila layarai laman web ini : http://www.mahaexpo2010.com/

3 comments:

Pok Li said...

Akan ke sana selepas balik dari Kluang

che fara a.k.a fanadz said...

jom pegi sok mase rehat? asek pegi alamanda jew.kih3.

al-lavendari said...

tadi saya cadang nak singgah dalam perjalan balik dari KL. Tengok kat tol Serdang kereta berderet maha panjang, tak jadilah terus balik rumah.