Sunday, October 25, 2009

INI TANDANYA UMUR DAH MENJELANG 30 YER

Kalau korang biasa dengan gambar-gambar di bawah ini, makanya jangan auta. Korang konfem next year bakal umur 28, 29 atau 30 tahun.







Aku takde benda nak update hari ni. Nak citer basuh baju 3 round dan lipat baju 2 bakul? Tok sir la weh.....

9 comments:

mamawana said...

Ya..ya... mama suker kawan dgn semua org. Berilmu ke tak berilmu ker ada kelebihan masing2. Mama kwn dgn cleaner hotel, jaga parking, makcik jual nasi lemak dan sesiapa shj yg ikhlas. Hmmm........... Mama ada penyakit gak.

sI tEDI said...

aku suka kartun yg 1st.. rindu.. lama x tgk

oranglidi said...

Aghh!! wa baru 20 tahun. tapi ada antara cite2 ni wa pnah tgk!!


adakah wa berumur 30 sbenarnya??

oranglidi said...

gmbar 1,2,3,5 tu wa penah tgk cite nye1!

thunder, thunder, thunder cat!!

imHepPie said...

patutla x tau...blom 30 lgi rupanya

adiwarnatasya said...

Macam tau2 jer umur aku..uhukkk
Sekarang pun aku still layan kartun lagi:)
Memang best kartun2 nie...
Paling terbaru suka Upin & Ipin:)

kakngah said...

sheera...
hampir pupus dlm ingtn aku
thanks.. remind me back...

miss nina said...

Owh..kita sudah dimamah usia rupanya :)

-aTie- said...

umur masih 1/4 30 thun tp sume cite sy ingat

www.khaizarien.com