Wednesday, October 14, 2009

BIRTHDAY BOYS


Malam kelmarin aku dapat sms dari Umi;
Semua balik rumah umi lepas maghrib. Jamuan dan baca Yaasin untuk birthday Walid, Fahrul dan Amin

(SMS ni skema yer sbb ditaip oleh Cikgu Besar. Jadi tiada short form)

Jadinya seperti biasa bila dah dapat arahan gitu, semua aktiviti lain perlu ditangguhkan yerrr....semua kena balik. Lucky la sebab kami semua ada dekat-dekat sini jer. Kecuali makhluk berbaju pink iaitu Cik Nurse itu, semualah berkumpul. Tak kiralah malam keje ke idak yerrrr....

By the time aku sampai dalam kul 8 gitu... Alang tengah terkocoh masak udang goreng tepung ala Rasa Halal Oriental dia. Helleeehhhh...ntah ye ke idak makcik tu. Umi rilek2 je aku tengok. Huhuhu aku dah agak dahhh. Cam tak caya je umi nak masak-masak time weekday ni. Jadi aku masuk la dapur masak gak..tgk ade cendawan. Masak tumis air je. Telur dadar + kerang rebus. Pastu bancuh air. Selesaiiiii...... Nasib baik kitorg semua tak suka sangat gulai-gulai ke hapa. Jadi masak camtu pun dah ok la tuuuuu.....Alaaa acah jer. Ada lagi lauk. Ayam golek berguling-guling beli kat pasar malam. Hahahahah...

Majlis bermula ngan mengketedarah sebab semuanya kebulur tahap Gunung Himalaya. Pastu Isyak, tazkirah (perrggghhhhh...insap dengar perkataan nih) dan baca Yaasin sambil berperang ngan Najwa Fariha yang ntah hape bende dia buat.

Dalam kul 11 aku balik. yang lain masih lagi kat umah umi. Balik umah sambung buat typesetting....bajet rajin la tu. Sebelum Cik Ida mengamuk baik aku buat kan?

Kek birthday la kononnnn...


Masa ni tengah baca Yaasin sebenarnya

Tiba-tiba nak pakai tudung

Birthday boys - Fahrul, Walid & Amin


Nurul Iman & Amar Hasbullah

8 comments:

Adiwarnatasya said...

Ahakk;
Comelnyerrr baby:)

sI tEDI said...

happy birthday tok semua!

imHepPie said...

chumey..mcm mau cubet2 pp haha

cHeRyNa PiReS said...

gamabr yang tiba2 nak pakai tudung tuh sangatlah comel!!!

sha said...

best wishes pd sume behday boys

arnamee said...

Salam..

selamat hari lahir utk boysss;)
beshnyer

::cik kikiLaLa:: said...

salam~ tolong kiss kan baby tu untuk me~ thanx hehe..feel free to visit my blog

aizamia3 said...

comeinye bb tu... hurm... tetiba rasa mcm nak preg. tp... ekekeke... nnti2lah dulu...