Sunday, July 26, 2009

Cabaran Kak Tijah

Oiiisssshhh peh maghrib aku on pc balik. Sekali kak tijah telah meninggalkan komen nyer... oooo ni cabaran nih. Huhuhuu...ala kak jah. takdo la sampai 10 entry. Abih kang laki den sapo nak layan. Mau la dio memuncung yo ari ni sobab den tak masak sardin. Heoheoheoheo....

Apa2 pun la kan... ni entry ketiga. (bila aku check balik kan, entry aku manyak nau mende ni ha [....] dot dot cam la citer lucah...huhuhuu). Aku sebenarnya tgh terbayang nk makan benda2 yg tak sehat ni. Rasa cam nak makan BigMac ader...tetiba rasa cam nak makan sate Hj. Samuri pun ada. Pastu terasa-rasa lak nak makan Ipoh Chicken Hor Fun yg kat Old Town White Coffee tu. Alahai payah tul la nak melawan nafsu nih. Issshhhh...jangan layan.

Tak berapa lama lagi dh nak Ramadhan. 1st time la aku nak pose kat umah sendiri ni. Alaaaa sama jer kan. Tetap la aku tak memasak yer..... Dh dekat ngan umah umi makanya hahahihihuhu la aku asyik balik. Tapi tahun ni aku mmg raya KL je la. Tak di Bangi, di PJ, sebab atok dah takde kan. Ingat nak amik je nenek dtg beraya kat sini. Tak pun aku keje je raya pertama tu. Punyer la rajin kannn.....(rajin la, bukan ada keje pun kat opis).

Aku pun tak tau nak tulis apa lagi nih. Mengarut tul la hehehehehhehe.... Berlagak la kan sebab baju keje sok dh gosok. Aku post yg ni dulu. Pastu tgk ar kak jah kalau den over acting den wat entry laie. Entry bangang2 pon takpo kannnn?

3 comments:

StingRay said...

hoh...kg kat kl?

bungacahaya said...

Hahahihihuhu....mau test ka raya kat KL? Dulu playground kat area umah saya, my family belasah siap bakar lemang bagai tau. Skrg tak sesunyi dulu.Kl pun dh jadi tmpat anak2 balik berkumpul.

Mahmood said...

Your blog is very nice. God is Great. Best wishes.

http://www.thedynamicnature.com