Tuesday, December 29, 2009

ENTRY RE-POST

Ini entry re-post. Budak ini...dapat 1A 3B 3C dan 1D. Tak marah pon kat dia. Sbb tahun dia macam diketepikan oleh kami-kami ini sebab banyak sgt masalah2 lain dalam famili aku. Yang penting dia nk sambung belajar.

So pada semua...kalau adik, kakak, anak, anak buah, sepupu, cucu anda tak dapat result warna berterbangan (flying colours) please don't judge them. Banyak lagi yg diorg boley capai dalam dunia ni!

Jalan-jalan hujung minggu
Tiada apa yang baru pun
Cuaca panas..mengeluh
Hujan turun...mengeluh juga
disuruh duduk rumah
bosan
disuruh basuh pinggan
malas
disuruh lipat kain
ha?

Pakai baju putih
tulis di depan
"Saya sayang mak saya"
"I'm single"
"Bila nak couple?"
Tulisan jenis kartun-kartun
Italic huruf besar huruf kecik campur-campur
Rambut bergel
sikat senget tepi sebelah kanan
Seluar tergantung sempit
sekali pandang kaki macam Ronald McDonald
Alahaiiiiii.............

Naik bas turun kat Pudu Jail
Jalan sikit hala ke Time Square (TS je sebutnya)
Duit dalam wallet ada RM30
Ok la tu...
yang penting handphone ada kamera
Tangkap gambar sendiri depan TS
masuk dalam MySpace
Beli air mineral sebotol
dari kul 10 pagi sampai 6 petang

Yang aku takboleh blah....
Sampai rumah baju tak salin lagi
menggelupuh cari nasi kat dapur
goreng sendiri telur kicap
makan depan tv sampai tercekik-cekik
kan senang kalau hari cuti kau duduk rumah jerrrr...

4 comments:

imHepPie said...

haha biarla saya budak baru blajar

Uruchimaru @ kf said...

happy new year bungacahaya!

isk x takut ker dgn remy ishak tue !

adiwarnatasya said...

Hapy New Year 2010 friend:)

Firol said...

salam azam baru