Thursday, October 8, 2009

POLIGAMI - Sharing is Caring

Korang tau.. aku penyokong poligami. Tapi bukan yang sebarangan. Yang penting poligami itu adil dan benar ikut hukum dan tiada pembohongan langsung. Kenapa aku tetiba nak wat entry poligami ni? Buang tebiat ek? Takde la. Aku senang je, kalau dah Tuhan benarkan tu, maknanya elok la kan? Bukan berlagak ustazah yer... Ala sharing is caring kan?

Contoh? Takde kot.. aku tak berani bagi contoh yang di luar lingkungan mata kasar aku. Setiap kali aku terbaca pasal poligami, betapa ada yg amattttttttt lah membangkang, aku masih rasa ok lagi.

Ok...enough ek. Kang aku lebih2 nanti, ada plak yg emo. Tapi aku jumpa artikel ni dan juga ini. Cubalah baca. Ok what? Senang-senang jer aku dapat payung emas di shorga. Hahahha.

Laki aku? Ntah... aku pernah offer. Tapi dia kata aku mengarut (sama time aku mintak izin nak daftar as an organ donor). For sure aku demand sket la kan. Dah nak jadi yg no. 2 tu, kena la at least same level ngan aku atau pun better (lagi aku suka). Kalau artis, tak mau la artis kunun-kunun jer. Biar la mmg org kenal. Tak pun doktor ke...loyer ka... Dan anak dara yer... mesti muda dari aku (aku tau la taste lelaki). Huhuhuu...

Mamposs aku kalau laki aku tau aku tulis pasal ni. Seriyes ni weeeiiii!!! Tapi laki aku tak available la. Dah dia menolak. Kalau dia ok aku on jer....

Ha!? Ada yg kata aku mental? Apesal lak? Kalau berani citer la.....

Ni kalau ade poster camni kat Malaysia...hehehehhheeeheheh tak tau la aku!

Ni kategori entry testing. Rasa2 topik ni relevan tak?

7 comments:

Boneka tak sakit said...

aku tak minat nak poligami!!! kalau kahwen biar satu!! kalau nak bercinta 2,3 lantak la.! zaman skrang couple 2,3 takleh!! pelik je..

sha said...

u r a 'brave' women..

sI tEDI said...

poligami..?? erhMmmm....

imHepPie said...

waaaa...xsanggup wuuuu

cHeRyNa PiReS said...

susah nak cakap nieh..sbb tak kawen lagi. tp tak menentang bukan bermakna anda suka kan?

aizamia3 said...

hurm... i x mintak tp klu en suami nak tambah cawangan, biar i yang g pinangkan... tp sblm dia leh nikah dgn en. suamiku... dia kenalah tau zaman susah senang i dgn en. suamiku agar xdelh bile dh nikah nnti dok sibuk mencari menyerang i... elok2 i boleh hidup aman tenteram nnti makin tertekan lak... senang ckp i 'brain wash' ler dulu... n yg PALING PENTING i akan buatkan perjanjian black n white supaya anak2 tak terabai...

hurm... tetiba lak kuar idea nih... i bknlah penykong poligami tp blh try tak idea nih...? (bunyi mcm senang je kan...)

nursarah87 said...

sy....

tak menentang..tapi..akan makan hati kot...

err, salam kenal..nice entry lah..hehe