Sunday, July 19, 2009

ANAK BUAH BARU

Aku wat inventori...tgk balik sume post yg lepas2.Mana yg rasa cam nak delete tu aku delete jer...yg bila aku baca aku rasa mual, pelik, tak ingat nape aku tulis...sume aku dah delete.

Anyway hari ni aku dpt anak buah baru...baby girl.Tak sempat tgk lagi sbb dia lahir dh dekat kul 5 pm, aku tau dekat kul 6, sepital serdang waktu melawat smpai kul 7.Since both of them (mak n anak) sihat, aku decide sok2 je la g tgk maybe tunggu depa kuar wad.Maleh lak aku nak g sepital.Lama gak makcik tu masuk wad...dari hari Sabtu pagi, ptg Ahad ni baru bersalin, tu pun pas kena induce & baby kena vacuum.Skali kuar 3.6 kg, mata sepet idung kemek huhuhuhu (ni adik aku kata laaaa).

So settle dh satu penantian...terutama umi ngan walid.Umi nye wish termakbul...apa2 pun biar alang bersalin weekend...Yela weekdays kan sekolah,tak ke kelam-kabut.Jadi nye walaupun due hari Selasa 14 Julai...tetap bersalin hari Ahad.Sok plak (Isnin) umi cuti Israk Mikraj (sekolah agama).Doa mak weehhhh....senang je makbulnyer.

Ok...Encik Anuar tetiba je nak makan.Makanya aku kena masak......kalau rajin aku sambung la mengarut.

2 comments:

Wanita Itu said...

wah..tahniah dapat anak buah baru tehee..salam kenal..

izman said...

tahniah tambah anak buah baru. moga dia sihat2 hendaknya.