Monday, May 18, 2009

Camner ek?

Ada beberapa perkara aku asyik tertanya-tanya kebelakangan ni...

1. Bila nak tegur jiran baru?
2. Nak sembang apa ngan diorg?
3. Bila nak explore area rumah aku?
4. Diorg dh ada persatuan penduduk ke? kalau ada sape ketua?
5. Bila rumah sebelah-sebelah aku ni nk ada org duduk?
6. Gamaknya sape la jiran terdekat aku?
7. Kalau naik tangga dari bawah sampai tingkat 9 penat tak?

Hermmm...camner ek?

2 comments:

azlidaami said...

1. Bila nak tegur jiran baru?
(aik...ur hubby bkn peramah ke?kn ala2 muke xtau malu..hehe)

2. Nak sembang apa ngan diorg?
(ajak abg nuar kalu nk smbang sgt..)
3. Bila nak explore area rumah aku?
(weekend xblh wat ke? cnfirm weekend asyik membute jer 2 ekor ni..)
4. Diorg dh ada persatuan penduduk ke? kalau ada sape ketua?
(xde lagi tu...sruh la abg nuar yg jadi..)
5. Bila rumah sebelah-sebelah aku ni nk ada org duduk?
(rilek la dulu..gnerkan peluang yg ade ni utk berkaraoke di umah..)
6. Gamaknya sape la jiran terdekat aku?
(yg sbuk sgt nk amik tau nepa plak...)
7. Kalau naik tangga dari bawah sampai tingkat 9 penat tak?
(xpnat la...kire ok la tu..stiap ari xyah joging...)

zygzaggy said...

saya pona da masalah yg sama! Huwaaaaa :(