Thursday, February 26, 2009

Selamba Gaban

Imaginasi aku memang kurang. Jadi bila nak post apa2...mesti jadi macam biul kalau takde apa yang best berlaku sepanjang hari. Realist ke apa namanya ek....berpegang kepada realiti je. Aku kagum ngan bloggers yang terror berimaginasi; contohnya Encik Luffy, akak2 3 Diva dan beberapa lagi yang sering aku nikmati hasil tulisan mereka. Berblog menjadikan kita insan yang berbeza...lain dari identiti di alam maya. Kahkahkahakahkahakahakah.....menatang apa la aku tulis ni.

Apa yang aku suka buat sekarang? Layan Raja Lawak kot. Pastu layan audition AF...audition jer.....bukan konsert sebab aku tak berapa suka sangat la.

Brengsetttt!!!!Aku memang tak tau nak tulis apa sebenarnya ni. Woiiii kepala hotak bergerak la sket....

Korang pernah dengar orang yang alergik kenduri. Pernah rasa camni....bila nak g kenduri masalah pertamanya nak bangun pagi...sebab kenduri selalunya masa cuti bersamaan dengan hari bangun lambat sedunia. Keduanya...pilih baju dan gosok baju....busaaaannnnn. Dah la sepanjang minggu keje kena gosok dan pakai baju kurung; kalau g kenduri pakai jeans leh? Ahakssss..... Ketiganya, time pengantin sampai dan time makan selalunya tengahari....panas terik atau hujan lebat; maka gabungan semuanya tadi menjadikan aku SAKIT KEPALA. Aku kalau sakit kepala (jarang-jarang kena) memang GILA sebab akan membawa kepada ciri-ciri mengamuk luar kawalan. SO kalau aku pergi kenduri (tak baik gak tolak jemputan dengan alasan aku yg tak munasabah ni), lepas makan aku akan balik walaupun tak sempat nak jumpa pengantin. Jadi SORRY pada kawan2 aku yg wat walimatulurus, kelibat aku kadang2 sekelip mata jer.

Sekarang semasa aku berblog ni, aku sambil tengok Channel Travel & Living 707 - Food Paradise. Aku terfikir satu benda; apa yang aku tak suka makan ek?
TAK SIHATTTTT.......TAPI SODAPPPPPP......

3 comments:

Tijah said...

kira ok la ni. etlis n3 ko lagi panjang dr aku. hehehe

Monkey D Luffy said...

ko kuat makan ghupernyer

Mohd Ramzi Ahmad said...

feeewwwwwwiiiiiiitttttttt