Monday, September 24, 2012

OK MARI KITA BERBLOG SEMULA

Post terakhir yang sebenar ialah pada hari lahir aku yg ke-32. Pastu ade entry ala2 come back tapi tak come-come back gak (elok benar bahasa aku nih). 

So, perasaan untuk memulakan semula kegilaan berblog datang dan pergi. Hahahaha...ok. Sangat drama yer. Di sini tiada pengaruh drama-drama melayu. Tapi aku kan orang Melayu...1Malaysia plak tu...mestilah ada unsur drama Melayu tak kiralah astro atau channel Rais_Yatim (RTM)..hehehe. Ok; tak bagus. Intro mengarut. Mcm Karoot Komedia....is barang baik...is barang baikkk...ntah apa nth yg disebut. 

Jadi kena mula dari bulan Jun lah kot. Sbb entry birthday tu awal bulan Jun. Erk tp apa yg jadi pada bulan tu aku pun dah tak ingat. Jap tgk kat FB...(pastu aku pun terus layan Fb smpai sudahhh...). eh tak. Nnt aku sambung.

Jun :
Check-in di Selesa Hotel, PD. Gara-gara walk-in dptlah bilik yg view laut tapi ntah apa2. Ok lah...sebenarnya bukan sebab nk celebrate pun. Tp sebab En. Anuar nak rehat selepas selesai projek hari Belia Kebangsaan 2012 (ye lah...yg event K-pop datang joget2 ngan abg Jib dan Kak Ros tu). apa yang kitorg buat di sana? Abeskan duit..hehehe.Dekat The Store pun boleh menabung dengan ghairah.... then aku derma darah di pantai Teluk Kemang, makan, makan dan makan. 

Ok..bosan lah aku nak ingatkan apa yg jadi sepanjang bulan 6 tu. Layan gambar aje. Ikhlas. Erkkk????

Derma darah di tepi pantai di hari lahir ke32

 Cowboy PD
 Besday bash hahaha...tq Ita, Kakct and WajaHitam
 R&R Tapah (muka-ngantok-tapi-nak-join-orang-makan-tapi-takboleh-sebab-pedas))
 KidsZone sebulan sekali kot kat rumah aku
 Mangga/mempelam/pauh whatever u call it...@my kampung
Copthorne Orchid, Batu Feringghi, Penang

Okay...cukuplah citer bulan Jun. Kot mau aku rajin, aku cerita lagi bulan Julai.

(ko hingat orang hadaaapppp nak tauuuu? Ingat ko Kim Kardashian)

2 comments:

cik fara said...

welkam back kak bunga..hehe.

aizamia3 said...

semalam dah singgah kat sini tapi tak dan nak comment. ;)

pstt: terliuar tengok mangga tu, kalau dapat buat jeruk bestnye.. ;)