Monday, February 6, 2012

Fiesta Nilai @ Dataran Nilai

Memulakan weekend ni dengan jalan-jalan di Nilai. Petang Jumaat balik keje terus ikut En. Anuar ke tapak event. Kali ni projek di Dataran Nilai anjuran Kopsukma. Petang tu aktiviti agak busan lah sebab event baru nak set up so aku tido je dalam kereta. Biasa dah...kalau aku follow dia g event samada aku jalan2 sambil abeskan duit, makan atau pun duduk je dalam kereta baca novel dan tido.

Anyway menjelang malam suasana makin happening. Jadi aku round untuk shoot gambar lah, untuk tambahan dalam profile company. 

brader2 basikal


awek Bull Ride
Ini ialah Reverse Bungee atau Angry B ird

Ini apabila anda dilastik macam Angry Bird
Berani??
Malam esok aku nak try benda ni. Wish me luck!



3 comments:

geraugebang said...

cayalah...

YuSniZa said...

Wei ngeri giler..mahu jerit smpai hilang suara ni.huhu

cik fara said...

kak, aku tak berani! gile ah ko. anyway, how does it feel?