Saturday, June 11, 2011

KL Gangster - Pasar Borong Selangor area KL ker?






Ok..ok...tau tajuk cam perli. Tp kelakar sebab aku slalu ikut mak aku beli barang dapur kat situ. Tak terpikir plak ada gangster pegang tempat tu. Bila tgk scene gaduh kat pasar Borong tu, aku teringat Kedai Borong Balaji, yg ada dekat2 pasar tu. Hehehehe....

Ok lah....ceritanya mmg ada kelas sendiri la. Katanya Abg Sol yg direct, bajet juta-juta. Haruslah meletops. Mula2 macam Aaron Aziz jd penarik, rupa2nya lagi layan tgk Zizan, Sofi Jikan dan Adi Putra. Hand combat dlm citer ni boleh layan lah. Mende2 tak logik sana-sini tu mmg ada la. Aku sokong CikAminah especially tang slang si Shark tu. Dah nak sama plak slangnya ngan si Corrie. Heheehehe....

Dan agak pelik jugak kematian si King yang mudah amat.....tembak2...kejar2 sketttt....mati. Takkan pengikut dia setakat 5-6 orang yg dekat van tu jer kan?

Pasal Aaron Aziz plak. Ok. 1stly mmg hot la. Tapi kannn....lu dah jadi samseng brape lama bro? Secalit parut pon takde kat muka. Kan? Tak baik tau kulit licin2 jd samseng...huhuhu...

Thumbs up pada Sofi Jikan! Lu punya style mmg perfecto sbg seorg samseng.

Dalam banyak2 review....aku mostly sokong CikAminah sekali lagi.

Sekian.

Tetiba terbayang Bront Palare ganti Samsol. Boleh ke?

3 comments:

cik fara @ fanadz said...

wei.dah tengok! cis.

Siti Nur Aminah said...

bp kali ko nak mention dah.......weh..shark sape ek?aku lupe dow/.npk sgt aku tgk cite ni tak melekat di hati

bungacahaya said...

Shark si Samsol kayu tu lerrr...

Aku pun tak lekat di hati gak. Tp jiwa merana tgk body Ady Putra. hahaha