Friday, May 20, 2011

Nur Kasih the movie



Ok...banyak lah blog yg wat review filem ni. kalau fokus baca setiap review tu, nescaya sampai ke tahap kita tak payah tgk wayang dah.


Aku nk tunggu kuar tv je. Astro First ker...raya ker...mana2 lah. Aku adalah org yg tak-tgk-muvie-kalau-dah-tgk-drama bersiri. Serupa juga filem Lagenda Budak Setan. Sebab aku dah baca novelnya, aku malas la nk tgk drama siri dan movie nya. Rasa cam basi (walaupun katanya garapan lebih bagus, cerita berbeza...bla..bla...bla...)





Dan kelmarin aku dah menjahanamkan Ops Bajet sebab telah tak sengaja(?) mendepositkan sebijik sunglasses Baby Phat dari PrincessVictoriaStylo. Dah lama minat dgn brand ni (ke sebab aku minat Kimora?) makanya disebabkan barang2 lain adalah amat lah mahal makanya aku rasa sunglasses ini berbaloi lah kot? Lagipun spek itam Levi's aku dah ntah mana ku letak. Tak jumpa dah (alasan?).

Hahahaha...buang masa lagi melayan handbag. Ngokkksss!

2 comments:

cik fara @ fanadz said...

hahahaha. tak sengaja la sangattttt. kiki. fyi handbag baby phat ok gak harga dia. kalau jenis minat design unik2 sket bole la beli. :)

Anonymous said...

Kalau dah keluar Astro First, selalunya dalam seminggu dah keluar DVDnya. Itu yang saya dapat tahu bila mencuba Astr First pertama kali. Maybe you can just buy the DVD

HZ