Monday, March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

Sekali lagi rajin try segmen Encik Ben. kalau nak join boleh la tengok entry beliau yerr... macam takde syarat jerr. Dah kawen cam aku leh join. Try aje la ek.


  1. LELAKI pilihan anda ?
    Bagusnya kalau boley pilih kan? Nak pilih yg pandai masak boleh?
  2. Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
    Lelaki perlu SEKSI dan BERSIH. Ada gabungan itu baru betul. Lelaki SEKSI ialah Alex O'loughlin (tibe-tibe plak).
  3. LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
    Entah...statement ni mcm citer zaman dulukala...Teruna bertikam-tikam nak dapat Dara. Haha
  4. Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
    Kalau aku jawab SANGGUP orang percaya?
  5. Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
    Dah pernah alami. So kalau jadi lagi...aku suruh kawen jer..(rujuk jawapan soklan 4).
  6. LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
    Dua-dua sama jer sekarang. Gender equality kan?
  7. SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
    Sama jawapan cam no. 6.
  8. Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
    TIDAK

2 comments:

cik fara @ fanadz said...

wiwit~~rajen kak jah join.hehe.

aizamia3 said...

samaler kita, yang ni dalam byk keje pun masih sempat lagi layan hehehe...

soalan no. satu: saya dah dapat... hehehe...
soalan no. dua: samaler... sejak Hawai Five-0 tu disiarkan, memang gila penuh wallpaper gambar dia kat pc n hp, sib baik en. suami memahami... kihkihkih...

seronok baca macam2 komen kat dalam segmen abg ben tu...