Tuesday, September 7, 2010

CERITA-CERITI SEBELUM RAYA

1. Sudah selesai beli kasut raya saya dan En. Anuar. Walaupun rasa macam budak2 nk raya kena beli kasut raya.

2. Di opis lagu raya sahaja yg berkumandang. Mood pra-raya memang bahaya.

3. Sungguh bangga jadi org Bandar Baru Bangi sebab Uptown di sini sangat happening. Saya rasa macam sgt bangga. Hehehe.

4. Langsir sudah ganti (sebab langsir lama dh koyak..heheh).

5. Rumah sudah cat (selepas bertangguh bertekak ngan En. Anuar). Rumah umi juga sudah cat.

6. Zakat fitrah sudah bayar di Masjid Tmn Dato Harun.

7. Sudah berjaya dapatkan D90 sebelum raya (walaupun kena share ngan adik). Batallah beli handbag mahal (Cik Raksasa akhirnya aku beli beg RM30 je kat uptown hehehehe).

8. Tak sempat tukar duit raya (bukan urusan aku, itu urusan En. Anuar). Hehehe...aku tak bagi duit raya (not my style..maaf). Tau tak aku penah bagi notepad comel2 utk budak2 masa raya 2 tahun lepas.

9. Rasanya tahun inilah cuti raya aku paling panjang (4 hari). Hehehehe.

10. Buka puasa je tgk Geng Surau. Best kan citer tu?

4 comments:

Rasaksa Mini said...

Hahaha. kamera pon best ape. nnti tangkap pic byk2 ye.

p/s: geng surau mmg mantop. hahahaah. tak bleh blah nak kaitkan aku ngn geng surau!

fanadz said...

sonoknye dapat beli D90.huhuh.

azlidaami said...

dayah tgk geng surau???hahahaha....

Aujinz said...

hik hik hik..
Geng Surau memang best..