Monday, August 2, 2010

CERITA-CERITI


GAMBAR KEDUA-DUANYA TIADA KAITAN. SAJA LETAK


1. Ok je kalau tak update blog kan? Banyak mende lain leh settle. Hehehehe..tp jeles la plak tgk blog2 yg update slalu.

2. Perasan tak manusia yg perasan diva makin ramai?

3. Orang yg tak ingat org lain tetibe touching org lupa kat dia...what the hellll????

4. Akulah wanita paling ayu dan baik. Pemalu dan bersopan-santun itu adalah sinonim ngan aku. Shit lerrr...

5. Saya memang matured dari umur 10 thn lagi...(org2 yg wat statement gini kena tukar - saya lebih matured dari budak umur 10 thn). MATURED ke TUO? hahahahaha..

6. Kalau opisboi naik gaji kena open table (yg mintak blanja plak pegawai besar, ape kess?)

7. Aku kirim mknan pastu aku tknak makan..sukati aku laa.

8. Nasi lemak kau aku jamah, tp BigMac aku..(aku makan sorang2 kat dlm bilik)...hehehehehe

9. Ohhh..kenapalah sume org tak faham aku. Kesian aku...sumer keje wat sorang. (abes problem org ko ade pikir?) SILA TANAM DIRI SENDIRI.

10. Ye saya mmg handal...sume keje saya boley siapkan (tp sekerat jalan...ehhh..takk...suku jalan).


Nanti sambung lagi ek.

Babai........

4 comments:

Rasaksa Mini said...

go go k.jahhh. u can do it and always done it well. hehehehe.

fanadz said...

macam faham sesetengah statement itew.
p/s:gamba tak bole belahh.haha.

azlidaami said...

emmm...sume statement diatas...ganazzz giler...tp best...

Aujinz said...

aku sangat kacak..
sampai orang terasa nak pijak..



heh..
ade aku kisah?
keh keh keh...