Sunday, April 4, 2010

1st day @ Langkawi

Sampai jam 1.00 tengahari di Langkawi Airport. Dalam keadaan mengantuk dan lapar. Cuaca sangat baik. Terus dapatkan kereta sewa dan drive cari lunch di tempat biasa.

Lepas lunch, terus check-in. Kali ni Best Star Resort & Motel. Dengan harganya, bilik adalah berbaloi. Walaupun tiada seaview, tapi masih di tepi pantai.

Masih belum ada rasa nk mandi laut. Jalan2 di tepi pantai dan drive ke Aseania Hotel, jumpa dgn kawan2 lain. Mereka lebih suka di sana sebab ade swimming pool. Senang nk tgk budak2. Lepak sampai petang dan malam ni kunun nak g dinner ramai-ramai.

Kali ni aku datang ke sini untuk;

makan
tidur
dan mandi laut

So tak tau samada ikut aktiviti shopping atau lain2. Tadi jumpa sebuah kedai buku bernama "BookShop". Mahu dapatkan something di sana. 2nd hand novel dgn harga agak ok.

Kalau rajin aku jengah blog lagi. Di sini sehingga 6 April.

Daaaaaaaaaaaaa..................

4 comments:

Rasaksa Mini said...

bestnyeeeeeeeeeeeeeeee. apsl tak ajak? opps, percutian suami-isteri ya? huhu.

bungacahaya said...

Cik Rasaksa - bukan percutian suami-isteri sgt ponnn...tp percutian mind ur own business. Kitorg buat ape yg masing2 nak buat. Hehehehehe...

fanadz said...

wahwah..bestnya akak bunga nih bercuti..nak cuti jugak..tapi asek x jadi je.huhu.

Aujinz said...

krohhhh...

eh.

hah?

ape?..