Saturday, July 5, 2008

ANimal KinGdom





Aku suka pada binatang (?)...ramai yg tak percaya walaupun suami aku sendiri. Tapi aku tak suka sangat pada "pet" atau binatang peliharaan seperti kucing, arnab, flowerhorn...etc...aku suka haiwan sebenar yg hidup dalam habitat semulajadinya. Bergaduh rebut channel Animal Planet dah jd kebiasaan sbb aku suka pada gajah, buaya, zirafah, ular....hermmmm rasa mcm nak ke night safari, tapi di KL ada ke? Setau aku cuma di Taiping.

Pasni nak jalan2 g Zoo la.......

4 comments:

azlidaami said...

eh tu je ke gmbar ngan binatang?bkn ade lagi ke?eee...trase kegelian ngan ular tu...

zurita said...

tue cam gambo kat bkt xpo dulu jer..bukan kat langkawi kan..hehehe..ingatanku kuat lagi nie..hehehe

azlidaami said...

pm bkn gambar kat langkawi...gmbar kat langkawi tu die xltak coz takut la tu...apa daa...amik gmbar byk..tp yg kua kat bkit expo plak..salah attach gambar kot...kuang3x

zah@nuar said...

Sebok la..gmbar lain takleh.Hanya leh kuar kat majalah2 hiburan jer....hehehehheheheh